6 KWESTIES OM TE OVERWEGEN ALS U UW AMBACHTELIJKE BROUWERIJ INDELT

Misschien meer dan wie dan ook begrijpen ambachtelijke distilleerders de snelle opkomst van de ambachtelijke distilleerderij-industrie in de VS; de meest recente gegevens tonen aan dat ambachtelijke distilleerderijen in het land met aantallen bijna 2000 in de buurt zijn, een duizelingwekkend aantal als je bedenkt dat er in 2005 slechts 57 waren. Ambachtelijke activiteiten hebben ook een steeds groter aandeel van de sterke drankmarkt veroverd met 4%, een stijging van slechts 1,1%, Sommigen van jullie die zelf bier brouwen bij je thuis.

De cijfers liegen niet – Amerikanen beginnen kleine batches, lokale, familiebezit, ambachtelijke sterke drank met een verhaal te waarderen, net zoals ze hebben gedaan met de ambachtelijke bierindustrie.

Is uw faciliteit functioneel?

Iedereen die momenteel een ambachtelijke distilleerderij exploiteert, leert echter al snel dat het onderhouden van een succesvolle distilleerderij veel verder gaat dan het verhaal achter het bedrijf en de smaak van de geest – hoewel die aspecten uiteraard cruciaal zijn voor verkoop- en marketingdoeleinden. Of u nu overweegt een distilleerderij te openen, in bedrijf te zijn of zelfs uw apparatuur te upgraden, het is essentieel om eerst de functionaliteit van uw faciliteit aan te pakken.

Een van de belangrijkste sleutels tot een succesvolle en winstgevende operatie is het optimaliseren van de lay-out van uw apparatuur. Het is essentieel om uw faciliteit zo in te richten dat u niet alleen uw productiviteit verhoogt, maar ervoor zorgt dat u binnen de regelgeving blijft.

Pak deze zes problemen aan voordat u begint:

Budgettering
Een cruciaal onderdeel van het opzetten van een distilleerderijfaciliteit zijn de potentiële kosten van dit alles. Veel ambachtelijke distilleerders komen in het bedrijf met een geweldig verhaal en een premium product, maar begrijpen niet hoeveel er werkelijk in de aankoop van een ruimte, apparatuur, vergunningsvergoedingen, belastingen en meer komt. Voordat u aankoopbeslissingen neemt, moet u een gedetailleerd aankoopplan opstellen dat vloeroppervlak, apparatuur en meer omvat.

Navigeer vervolgens item voor item door uw plan om een ​​gedetailleerd budget op te stellen. Zorg ervoor dat u de kosten van vergunningen, nutsvoorzieningen, licenties en andere kosten opneemt. Bereid u voor op het ergste – uw budget moet kasreserves bevatten om eventuele rampen of incidentele kosten te dekken.

Regelgevingsproblemen
Het is geen geheim dat de sector van de ambachtelijke gedistilleerde dranken veel strenger gereguleerd is dan zelfs andere sectoren van ambachtelijke alcohol. U hebt vergunningen van meerdere entiteiten nodig, en elk zal een inspectie van uw plannen of faciliteit uitvoeren om naleving van de wet te garanderen. Entiteiten zoals uw stad, de brandweer, de gezondheidsafdeling en het Alcohol and Tobacco Trade Bureau moeten uw plannen eerst goedkeuren.

Let op specifieke bouwvereisten met betrekking tot de elektrische elementen en leidingen in uw instelling. Ventilatie is een ander belangrijk nalevingsgebied voor de meeste distilleerderijen. Aandacht voor het bovenstaande voorkomt dure verbouwingen en boetes achteraf.

Planning per proces
Als je eenmaal de vorm en grootte van je apparatuur kent en de afmetingen hebt van de ruimte die het zal innemen, is het tijd om alles te regelen. Het plaatsen van uw apparatuur is echter veel ingewikkelder dan alles eenvoudig te rangschikken waar het het beste past. Overweeg in plaats daarvan het proces dat uw gedistilleerde dranken ondergaan tijdens de distillatie-, distributie- en opslagstappen.

Het heeft geen zin om te eisen dat pre-producten zoals puree door uw bottelinstallatie worden vervoerd, en u wilt uw operatie absoluut niet vertragen. Vermijd het transport van materialen door uw faciliteit met een opstelling die ervoor zorgt dat de ene stap congruent is met de volgende. U zult merken dat u uw productie verhoogt, verspilde tijd vermindert en ook verspilde materialen vermindert.

Mensen en machines
Zelfs als uw opstelling een natuurlijke productstroom van de ene stap naar de volgende mogelijk maakt, moet u rekening houden met zowel de mensen die bij uw proces zijn betrokken als de machines die u voor beweging gebruikt. Als uw hele wash-back-opstelling zich in een krappe hoek bevindt waar het voetverkeer beperkt is, zult u een aanzienlijk gat in uw productie vinden. Evenzo, als er geen ruimte is in uw bottelopstelling of magazijn om machines te verplaatsen, zult u snel beseffen hoeveel extra arbeid er nodig is voor het verpakken.

Zorg voor een goed afgebakende centrale rijbaan die vrij is voor machineverkeer, en voor voldoende ruimte in de buurt van de benodigde apparatuur. Andere gebieden die voornamelijk voetgangers vereisen, kunnen smal worden gehouden, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u geen gevaar of productiviteitsproblemen veroorzaakt door machines te dicht bij elkaar te plaatsen. Laat in het algemeen ruimte voor efficiëntie en veiligheid overal waar menselijke of machinale toegang nodig is.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these