De tarotbijbel: een uitgebreide referentie voor gratis tarotlezen

Introductie: Wil je weten wat de toekomst brengt? Versier je kamer en bereid je voor op een Tarot-leessessie met deze uitgebreide gids. Met meer dan 100 kaartspellen tarotkaarten, zal deze referentie u op weg helpen bij elk astrologisch onderzoek. Of je nu op zoek bent naar een snelle lezing voor begeleiding tijdens je dag of wilt lezen voor diepere inzichten, deze bron heeft het allemaal.

Wat is Tarot.

Tarot is een systeem om tarotkaarten te lezen. Tarotkaarten kunnen worden gebruikt voor waarzeggerij, begeleiding en genezing. Ze worden ook gebruikt als een vorm van zelfontwaking en zelfzorg.

Hoe lees je tarotkaarten?

De meest gebruikelijke manier om tarotkaarten te lezen is door de traditionele rechtopstaande positie te gebruiken met de rechterhand op de tafel en de linkerhand die het pak tarotkaarten vasthoudt. De kaartlezer moet voorzichtig alle Tarotkaarten leggen zes de vingers van één hand bovenop het kaartspel plaatsen terwijl ze haar andere hand naar buiten houdt, met de handpalm naar boven. Ze kijkt dan naar de wijsvinger en begint een kaartje te zeggen of uit te schrijven. Meestal volgen de volgende stappen:

1) Nadat ze alle 6 vingers heeft bekeken, plaatst ze ze terug op de stapel zodat ze hun oorspronkelijke volgorde kunnen hervatten;

2) Vervolgens zegt of schrijft ze een of meer tarotleggingen vanuit deze positie;

3) Dit proces kan worden voortgezet door de bovenste of onderste helft van haar lichaam te bewegen volgens haar eigen persoonlijke voorkeur;

4) Als er na elke lezing vragen zijn, kan ze eindigen door een andere persoon te vragen om haar te helpen interpreteren wat tijdens die lezing is geopenbaard; of

5) Als ze zich geïnspireerd voelt door wat ze heeft geleerd, kan ze ervoor kiezen om door te gaan en kunnen er aanvullende lezingen worden geproduceerd vanuit die specifieke positie.

Wat zijn de verschillende soorten tarotkaarten.

Er zijn in totaal 30 tarotkaarten, elk met zijn eigen specifieke betekenis en symboliek. Het traditionele tarotspel bevat 10 grote Arcana en 20 kleine Arcana, die zijn verdeeld in twee groepen, de Grote Arcana en de Kleine Arcana.

De Grote Arcana omvat The Tower, The Hermit, The Cupid, The Emperor, The Numerologist, The Shewmaniad, The Mek Maiden (The Witch), The Wasp en the Devil.

De Kleine Arcana omvat Butterfly, Tower of London, Heraldry of England (Doge), Doomed Bride (Dowager Empress), Death and Hades (Cheerleader Girl/Death Dealer), astrologiekaart voor compatibiliteitsniveau 3 of 4 (Aquarius/Water Carrier), Dog Star (Sapphire Princess), Celtic Cross (Star-Crossed woman), Kabbalah Tree of Life (Tree of Life-kaart).

Hoe tarotkaarten te lezen.

Er zijn een aantal verschillende tarotspellen beschikbaar, elk met zijn eigen unieke set kaarten. Om het juiste Tarot-deck voor uw situatie te kiezen, moet u eerst begrijpen wat voor soort lezing u wilt doen. Als u bijvoorbeeld waarzeggerskaarten wilt lezen, moet u een tarotspel kiezen dat in deze categorie valt.

Interpreteer de kaarten volgens uw eigen bedoelingen en behoeften.

Als je eenmaal een keuze voor een tarotkaart hebt gemaakt, is het belangrijk om ze te interpreteren om zo goed mogelijk aan te sluiten bij je behoeften en intenties. Als u bijvoorbeeld wilt dat uw lezing zich richt op positieve energie, gebruik dan het Rider-Waite tarotdeck met zijn felle kleuren en positieve symbolen. Als u in plaats daarvan wilt dat uw lezing zich richt op persoonlijke gevoelens of problemen, gebruik dan een ander tarotspel zoals The Tower Tarot of The Witch’s Way Tarot.

Krijg een duidelijke lezing van de kaarten.

Als je merkt dat sommige van de lezingen in een tarotspel niet helemaal duidelijk of specifiek genoeg lijken te zijn voor wat je zoekt, kan het nuttig zijn om hulp te krijgen van een duidelijke lezer die je zal helpen de kaarten te interpreteren voor u specifiek op basis van uw behoeften en intenties.

Tarot lezingen voor verschillende situaties.

Bij het lezen van tarot is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de specifieke situatie waarin u de lezing gaat uitvoeren. Als u bijvoorbeeld bent ingepland om te lezen voor een vergadering, wilt u een lezing kiezen die overeenkomt met het type vergadering dat uw klant verwacht. Andere situaties waarin tarotlezingen geschikt kunnen zijn, zijn onder meer:

-Om contact te maken met je spirituele kant

-Om uw emotionele toestand te beoordelen

-Om een probleem of conflict op te lossen

-Om energie en productiviteit te verhogen

-Om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen

3 spirituele tarotlezingen.

Conclusie

Om tarotkaarten effectief te kunnen lezen, is het belangrijk om de juiste kaarten voor de situatie te kiezen en deze te interpreteren in overeenstemming met je eigen intenties en behoeften. Bovendien kan een duidelijke aflezing van de kaarten u helpen uw huidige situatie beter te begrijpen en welke actie of stappen er moeten worden ondernomen. Tarotleggingen voor verschillende situaties zijn hier ook te vinden.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these