Diamond Painting

Of je nu een diamond painting pro bent of net diamond painting begint met je eerste diamond painting er is altijd iets nieuws te leren. Hier gaan we enkele kneepjes van het vak delen die je zullen helpen een diamond painting meesterwerk te creëren.

Tip #1: Bestrijd statische elektriciteit met Static Guard Fabric Spray:

Als je problemen hebt met het aan elkaar plakken van diamanten, pak dan een paar blikjes Static Guard-stofspray. Spray een beetje op je diamanten om te voorkomen dat ze blijven plakken. Droogdoeken werken ook goed als je de textielspray niet kunt kopen.

Tip #2: Versnel het vullen van containers met droog uitwisbare dubbelzijdige tape:

Het bijvullen van uw diamond painting opbergdoos kan een hele klus zijn, vooral als u een groot schilderij heeft. Je hebt je symbolen op je flesjes, maar je symbolen staan ​​niet op je zakjes met diamanten. De oplossing? Gebruik droog uitwisbare tape en veelkleurige markeringen om het symbool, de DMC-code en de kleur op de deksels van uw containers te plaatsen.

Tip #3: Verdeel diamantblokjes over 2 bakjes:

Heeft u diamanten die zo met elkaar versmolten zijn dat ze onmogelijk te scheiden lijken? Maak je geen zorgen meer! Het enige wat je hoeft te doen is twee diamanten trays pakken. Ik weet zeker dat je gewoon gelogen hebt. Leg de bakjes op elkaar en druk ze stevig aan. Je zou een plop of klik moeten horen als ze uit elkaar gaan. Als de diamanten nog steeds niet uit elkaar gaan, probeer dan de kopjes samen te knijpen en ze heen en weer te wrijven.

Tip #4: Gebruik een iPad om canvassymbolen duidelijker te zien:

Wacht je op een lichtpad dat je misschien hebt besteld? Pak in de tussentijd een oude of ongebruikte iPad en open de Flashlight-app. TAAD! U kunt nu uw diamond painting verlichten. Een lichte pad werkt ook nog prima.

Tip #5: Gebruik nagellakremover om de legenda te verwijderen voordat je gaat inlijsten:

Heb je ooit een schilderij ingelijst en kan het niet helpen dat het DMC-raster uit de zijkant van de mat of het frame gluurt? Iemand anders merkt het misschien niet, maar jij wel! Probeer nagellakremover op een wattenschijfje te gebruiken om de diamantlegenda en andere letters te verwijderen voordat je gaat inlijsten.

Tip #6: Gebruik een Puzzle Roll-Up mat om je Kit onderweg mee te nemen:

Overweegt u uw diamond painting mee op vakantie te nemen, maar weet u niet hoe u deze moet vervoeren? Pak een puzzel oprolmat/drager! Het is puur geniaal… Als geld een probleem is en je hebt wat meer ruimte, kun je ook proberen je diamond painting tussen twee stukken foamboard te plaatsen en ze aan elkaar te plakken. De oprolmatten voor puzzels zijn echter vrij goedkoop.

Tip #7: Gebruik de “dambordmethode” voor grote vlakken van dezelfde kleur:

Heb je een groot deel van je schilderij met dezelfde kleur? Probeer de dingen een beetje door elkaar te halen en houd je rijen recht door de dambordmethode te gebruiken.

Het enige wat je hoeft te doen is een diamant in elke andere doos te plaatsen en dan terug te gaan en de ruimtes in te vullen. Je krijgt een bevredigende “klik” wanneer je een lege ruimte invult met een diamant! Tijdens het proces ziet je canvas eruit als een dambord, zoals de naam al doet vermoeden.

Tip #8: Verleng de levensduur van je voltooide canvas door het te verzegelen:

Je hebt je diamond painting! goed gedaan! De grote vraag is: hoe zorg je ervoor dat het er de komende jaren goed uitziet? Pak wat Modge Podge en breng een coating aan om je diamanten op hun plaats te houden en je schilderij er net zo fris uit te laten zien als op de dag dat je het maakte.

Tip #9: Gebruik babydoekjes om beschadigde doekjes te repareren:

OH NEE! Heb je een stuk papier op je canvas laten vallen? Blijf kalm. Het enige wat je hoeft te doen is een vochtig babydoekje pakken en de rommel wegvegen. Denk eraan om even te wachten voordat u verdergaat.

Enkele belangrijke factoren om te weten diamond painting Perfecte maat:

Diamond Painting is zo’n eenvoudig, leuk ambacht dat bijna iedereen kan doen. Je hoeft geen wereldberoemd kunstenaar te zijn om een ​​prachtig kunstwerk diamond painting te ervaren. Het idee achter diamond painting lijkt erg op schilderen op nummer, maar in plaats van verf te gebruiken, gebruik je kleine edelstenen om een ​​prachtig sprankelend beeld te creëren als je klaar bent.

U kunt er meerdere diamond painting kopen met verschillende afbeeldingen. Er zijn zelfs enkele kits die kunnen worden aangepast aan al uw afbeeldingen of foto’s. Alles wat u diamanten wilt schilderen is mogelijk. Zelfs als je geen afbeelding in gedachten hebt die je zou willen ruiten, kun je een kruissteekpatroon gebruiken om een diamond painting te maken. The sky is the limit in de diamond painting wereld dus laat die creatieve sappen maar stromen!

Er zijn veel maten waarin de kits worden geleverd en het kan een beetje een uitdaging zijn als je voor het eerst begint te weten welke maat het beste werkt voor je afbeelding. Deze gids gaat dieper in op enkele van de belangrijkste factoren bij het kiezen van de juiste maat voor uw afbeelding, zodat u een prachtig diamond painting kunt maken dat het waard is om in uw huis te laten zien! We hopen dat u het nuttig zult vinden.

Verhoog de glans:

Diamond Paintings zijn er in allerlei formaten, van klein (20x17cm) tot Groot (60x45cm). Een vuistregel bij het bepalen van het juiste formaat voor je afbeelding is dat kleinere afbeeldingen veel minder detail zullen hebben als ze klaar zijn. Als je een diamond painting pakket gaat kopen, zorg er dan voor dat het uiteindelijke formaat geschikt is voor het type afbeelding dat je wilt maken.

Als de afbeelding bijvoorbeeld gedetailleerd is, maar er staat dat het uiteindelijke formaat klein is, ziet de afbeelding er waarschijnlijk niet uit zoals zou moeten.

Kleine doeken zijn het meest geschikt voor cartoonachtige of landschapsachtige afbeeldingen die weinig details bevatten als ze klaar zijn. Hoe groter de kit, hoe meer details je krijgt. Als je afbeelding een soort gezicht of dier bevat, wil je misschien een groter canvas gebruiken, zodat de afbeelding er levensechter uitziet. Natuurlijk zullen kleinere kits je wat geld besparen, maar afhankelijk van wat je maakt, ben je misschien niet helemaal tevreden met het resultaat.

Weet voordat je koopt:

U moet weten hoe de afbeelding eruit moet zien als deze klaar is voordat u de kit koopt. We raden geen kits aan die niet laten zien hoe de voltooide afbeelding eruit zal zien of welk type canvas en benodigdheden bij de kit worden geleverd. Als een van deze niet wordt weergegeven, heeft u geen idee hoe het eindproduct eruit zal zien. Je zou uren aan je schilderij kunnen werken en als het klaar is, kun je compleet verrast zijn omdat het er niet uitziet zoals je verwacht. Ook wil je er op letten of het een geheel of gedeeltelijk diamond painting schilderij is.

De go-to-maat voor kruissteken: 

Als u een borduurpakket gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de canvasgrootte die nodig is om de afbeelding te voltooien, aangezien het pakket alles biedt wat u nodig hebt, maar als u een kruissteekpatroon wilt gebruiken in plaats van een pakket, zijn er eenvoudige manieren om erachter te komen welke maat canvas je nodig hebt.

Eerst moet je tellen hoeveel steken er zowel verticaal als horizontaal in het kruissteekpatroon zitten. Dit staat meestal op het patroon, maar zo niet, blijf kalm! Het enige dat u hoeft te doen, is de vierkanten naar boven en naar binnen tellen.

We zullen bijvoorbeeld doen alsof het patroon dat we gebruiken 200 × 270 is.

Vervolgens moet je de maat weten van de kralen die je gaat gebruiken. Heel vaak zijn de meeste 0,25 x 0,25 cm. Om vervolgens te bepalen welke maat stof u nodig heeft, vermenigvuldigt u eenvoudig de cijfers;

200 x 0,25 = 50 cm

270 x 0,25 = 67,5 cm

Dan wil je rondom 3 cm extra om in te lijsten.

Dus voor dit voorbeeldpatroon hebben we ons canvas nodig van 53 x 70,5 cm. Het is vrij eenvoudig te berekenen en nu hoef je je niet meer te beperken tot de kits die je kunt vinden.

Laten we uw diamond painting kopen!

Diamond Painting is een geweldige activiteit, ongeacht leeftijd of artistieke vaardigheid. Het is ook bewezen dat het helpt bij stressvermindering en hand-oogcoördinatie. Als je eenmaal meer en meer begint te leren over diamond painting, kan het erg leuk zijn om je kruissteken te maken, maar we raden dit aan als je net begint met een pakket. Zo weet je dat je alle tools in huis hebt om een ​​prachtig kunstwerk te maken

BELANGRIJKE MAAT OPMERKING: 

Als u zich in de VS bevindt, worden de meeste diamond painting sets in het buitenland vervaardigd en wordt de canvasgrootte weergegeven in centimeters.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these