Een oplossing voor problemen met diamond painting en enkele fouten die u kunt vermijden bij het inlijsten diamond painting

Met al het plezier en de geneugten die ermee gepaard gaan diamond painting, vereist het ook veel geduld en kan het extreem vervelend zijn. Het is een spectaculaire prestatie om een diamond painting precies af te werken zoals u het wilt, maar laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal mensen en we zijn niet perfect of foutgevoelig. We maken soms fouten, zelfs als we ons best doen.

Je bent niet alleen! Iedereen, van de meest ervaren diamantschilder tot iemand die helemaal nieuw is in diamond painting zal op een gegeven moment problemen hebben waarbij hun schilderij niet volgens plan verloopt. Voordat je totaal instort en het opgeeft, neem even de tijd om deze handige oplossingen door te lezen voor veelvoorkomende en enkele complexe problemen die je kunnen redden diamond painting… misschien zelfs je verstand!

Diamanten die weigeren gehecht te blijven:

Hoe zorgvuldig je de diamanten ook op je canvas aanbrengt, er zullen altijd die paar diamanten zijn die een probleem willen veroorzaken. Het kan buitengewoon frustrerend zijn om een diamond painting af te werken en pas enkele uren nadat u uw project hebt voltooid, een paar diamanten te vinden. Het is belangrijk op te merken dat dit mogelijk niet te wijten is aan de lijm die u hebt gebruikt.

Als je klaar bent diamond painting wereld nl, moet je het altijd rechtop laten staan. Terwijl het staat, kun je alle diamanten repareren die de behoefte voelen om te ontsnappen en op hun plaats te vallen. Neem gewoon een tandenstoker en druk ze terug in hun vierkanten.

Wanneer diamanten ontsnappen:

Iedereen heeft dat rampzalige moment gehad waarop alle diamanten die je op tafel had uitgespreid nu glinsteren op de vloer. Je bent misschien klaar om je haar uit te trekken, maar maak je geen zorgen, daar hebben we een oplossing voor!

OPLOSSING:

BLIJF KALM! U kunt in de verleiding komen om elke diamant één voor één te verzamelen, maar er is een veel eenvoudigere manier om dit te doen. Als je een moderne veegmachine hebt, kun je statische elektriciteit gebruiken om de diamanten aan te trekken, omdat ze van hars zijn gemaakt. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan het vel te kleven en kunt u ze in zeer korte tijd met succes weer op uw knutselstation krijgen.

De kromme diamanten:

Je bent voorzichtig aan je diamond painting aan het werken als je je realiseert dat van een afstand een van de twee rijen een beetje misplaatst is. Sommige diamanten waarvan u dacht dat ze perfect waren geplaatst, besloten niet recht te blijven en op een plaats zoals de andere.

OPLOSSING:

U kunt dit oplossen en het is eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is een pincet pakken en die diamanten voorzichtig terug naar een rechte lijn duwen. Neem altijd de tijd om uw schilderij te bekijken terwijl u de rijen voltooit. Zo voorkom je dat je met een niet zo mooi eindproduct komt te zitten. Het is ook een stuk eenvoudiger om diamanten te repareren voordat de lijm droogt.

Mist er iets?

Ik weet zeker dat alle diamond painting-enthousiastelingen het erover eens kunnen zijn dat, gezien het kleine formaat van de diamanten, je er zeker een paar zult verliezen tijdens het proces. Gelukkig zijn er nog veel meer diamanten waar dat vandaan komt!

OPLOSSING:

We raden u aan een paar reservekleuren te bestellen voor het geval u niet hoeft te stoppen met wat u aan het doen bent en moet wachten op een zending diamanten. Wees voorbereid. Je kunt nooit te goed voorbereid zijn, maar je kunt zeker niet goed voorbereid zijn.

Deze kleur van diamond painting is niet mijn kopje thee:

Tijdens het maken van je diamond painting merk je dat je kleuren een beetje anders zijn, misschien heb je per ongeluk een kleur gekozen die niet bij de rest past, of misschien vind je het gewoon niet leuk hoe een bepaalde kleur past bij de rest van de canvas. Met een vaste hand en wat geduld is dit eenvoudig op te lossen.

OPLOSSING:

Pak die handige dandy pincet weer. Gebruik je pincet om diamanten van de verkeerde kleur te verwijderen zonder het canvas te beschadigen terwijl je ze verwijdert. Je moet zachtaardig en toch een beetje stevig zijn om die ongewenste diamanten eruit te krijgen. Als je probleem is ontstaan ​​doordat je per ongeluk de verkeerde kleur hebt gebruikt, kun je proberen met één kleur tegelijk te schilderen.

Rol het doek op:

Het is heel gewoon om een diamond painting op te vouwen als je hem opbergt. Het probleem hiermee komt wanneer je het opnieuw probeert uit te vouwen en je zorgen maakt dat je schilderij niet zo mooi zal zijn als toen je het oorspronkelijk vouwde en dat het misschien nooit meer plat zal zijn.

OPLOSSING:

Er is een eenvoudige oplossing voor dit probleem en deze is in de meeste keukens te vinden. Dat klopt, ga naar de keuken en pak je deegroller! De deegroller voorkomt ook dat diamanten op hun plaats vallen. Zorg ervoor dat u een beschermfolie gebruikt voordat u de deegroller gebruikt. Als dit niet werkt, kun je altijd old school gaan en proberen je diamond painting tussen twee studieboeken te plaatsen.

Stapgids om fouten te voorkomen bij het inlijsten van de diamond painting van dieren:

Als je het type bent dat graag alles plant voordat je aan een project begint, ben je misschien een beetje terughoudend over diamond painting dieren. Natuurlijk, het lijkt leuk, en de eindproducten zien er altijd absoluut prachtig uit. Maar de meeste informatie die momenteel beschikbaar is op diamond painting beschrijft alleen het proces van het daadwerkelijk bevestigen van de diamant aan het canvas, niet de volgende stappen. Hoe ga je van een mooi afgewerkt diamond painting naar een mooi afgewerkt diamond painting dieren dat je ook aan je muur kan hangen? Lees verder om te leren hoe u diamond paintings het meest effectief kunt inlijsten om uw expertise en hun genialiteit te laten zien. Als je eenmaal weet dat je het eindproduct perfect kunt maken, is er niets dat je weerhoudt om aan deze leuke, ontspannende en lonende nieuwe hobby te beginnen.

Zorg ervoor dat diamanten goed hechten:

Het zal je misschien verbazen te horen dat er eigenlijk verschillende stappen zijn die je moet nemen voordat je zelfs maar de gereedschappen tevoorschijn haalt om je diamond painting op frame. Te vaak zullen nieuwe diamond painting kunstenaars te enthousiast zijn over de voltooiing van hun schilderij en zich onmiddellijk haasten om het in te lijsten nadat ze de laatste edelsteen op het canvas hebben geplakt. Maar zo’n snelle wisseling tussen het afmaken van je schilderij en het aan de muur hangen kan de schittering van je schilderij letterlijk doven – een haastige inlijsting kan ertoe leiden dat diamanten van het canvas vallen, waardoor er gapende gaten in je meesterwerk ontstaan. Hier leest u hoe u dat kunt vermijden.

Eerst wil je je schilderij oprollen. Rol het niet op – rol het letterlijk op, als een echte deegroller. Om je nieuw aangebrachte diamanten te beschermen, bedek je je glinsterende canvas met het plastic vel dat bij je diamond painting-set is geleverd. Maak je geen zorgen als je dat laken per ongeluk hebt weggegooid. Een stuk perkamentpapier of gewoon oud printerpapier werkt net zo goed. Het enige type papier dat u wilt vermijden, is vetvrij papier, omdat de druk die tijdens het walsproces wordt uitgeoefend ervoor kan zorgen dat het aan de diamanten blijft kleven.

Nadat je het plastic vel of een andere vorm van dekking hebt uitgespreid om je canvas te beschermen, neem je een deegroller en rol je grondig over elk deel van het canvas dat diamanten bevat. Als je geen deegroller hebt, kan een blikje of glazen pot ook werken, hoewel je misschien meer druk moet uitoefenen en het waarschijnlijk langer zal duren. Het rolproces zal de diamanten stevig aan het canvas hechten en voorkomen dat ze eraf vallen tijdens het inlijsten.

Je denkt misschien dat het oprollen van je canvas meer dan genoeg klinkt om ervoor te zorgen dat je diamanten goed aan het canvas worden gehecht, maar je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn als het gaat om het verliezen van diamanten. Deskundige diamantschilders zullen je vertellen dat je ook de boektruc moet doen. Dit houdt in dat je verschillende zware boeken zoekt en ze op je canvas stapelt (dat nog steeds bedekt moet zijn met het plastic vel of papier!). De stapel boeken laat je dan een nacht op het canvas liggen. Deze tijdsduur moet absoluut garanderen dat uw diamanten voor altijd aan het canvas blijven kleven en dat ze niet op de grond vallen en rollen terwijl u uw schilderij aan de muur probeert op te hangen.

Kader je diamond painting goed in:

Bij de meeste schilderijen of foto’s is het vrij eenvoudig om ze in te lijsten – je hoeft alleen de achterkant van de lijst te verwijderen, de foto of het schilderij erin te schuiven, ervoor te zorgen dat deze recht staat, de achterkant van de lijst weer vast te maken en de ingelijste afbeelding of schilderij op te hangen op de muur. Inlijsten diamond paintings is een beetje ingewikkelder, maar uiteindelijk de moeite waard als je een stap achteruit kunt doen en je sprankelende meesterwerk kunt bewonderen.

Ten eerste wil je geen glas in je lijst. De meeste lijsten worden geleverd met een glasplaat om uw foto te beschermen tegen blootstelling; voor diamond painting, maar dit glas zal alleen maar afbreuk doen aan het natuurlijke glansvermogen van uw schilderij. Wat deze situatie betekent, is dat, als je je schilderij eenmaal hebt ingelijst en aan de muur hebt gehangen, je het schilderij zelf waarschijnlijk voorzichtig moet schoonmaken omdat het na verloop van tijd stof ophoopt, in plaats van alleen het glas af te vegen voor een normale ingelijste lijst. schilderen. Nogmaals, dit kleine beetje werk zal op de lange termijn zijn vruchten afwerpen wanneer je schilderij van ver schittert en ieders aandacht trekt.

Dus je hebt je lijst en je hebt het glazen deel verwijderd en opzij gezet voor een ander doel. Pak je diamond painting canvas en schuif het voorzichtig in het frame. Het is waarschijnlijk dat het canvas iets groter zal zijn dan het frame zelf, omdat grotere doeken diamantschilders meer hefboomwerking geven om mee te werken. Neem gewoon de overtollige randen van het canvas en vouw ze over de achterkant van het canvas, zodat ze niet zichtbaar zijn vanaf de voorkant. Vervang de achterkant van het frame en je bent klaar om je voltooide meesterwerk aan de muur te hangen!

Zoals hierboven vermeld, heeft uw diamond painting waarschijnlijk wat extra onderhoud nodig om het er mooier uit te laten zien dan een normaal schilderij zou vereisen. Maar nogmaals, als een van je diamanten geleidelijk losraakt en na verloop van tijd uitvalt, zal het ook veel gemakkelijker zijn om ze opnieuw op het schilderij te plakken zonder dat een laag glas in de weg zit. Je hoeft je schilderij waarschijnlijk niet eens van de muur te halen om je diamanten opnieuw te plakken – je kunt ze gewoon van de vloer halen en er weer op plakken!

Inlijsten Diamond Painting kan een beetje een proces zijn, maar geloof ons, het zal de moeite waard zijn als je schilderij aan je muur glinstert. Zorg ervoor dat u ervoor zorgt dat uw diamanten goed zijn geplaatst en vergeet niet om het glazen deel van het frame te verwijderen, zodat uw schilderij jarenlang zal schitteren en glanzen.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these