Hoe de juiste top te kiezen op basis van het lichaam

Er zijn veel vrouwen die geloven dat het dragen van de juiste top essentieel is, vooral als ze een grote baby dragen. Nou, het feit is niet waar, en je kunt de top dragen op basis van je lichaamstype.

Lichaamsvorm is een van de belangrijkste factoren die bepalen welk type top je moet dragen. Of je nu lang of kort, dun of dik bent, hoe kies je de juiste top voor je lichaamsvorm? Dat zoeken we uit.

Je lichaamsvorm bepaalt je maat

Er zijn twee soorten lichamen, kort en lang. Kort lichaam betekent dat je tussen de 5’1 “en 5’5” lang bent, terwijl lang lichaam 5’5 “tot 6’2” lang is. Het belangrijkste verschil tussen de twee lichaamstypes is dat een kort lichaam meer rondingen heeft en een lang lichaam veel rondingen.

Er zijn vier verschillende soorten vrouwen:

• Platte bovenlijf

• Peervormig

• Zandloper

• Appelvormig

Platte bovenlijf

Als u een platte borst heeft, zult u het moeilijk vinden om een top te kopen die u een mooie vorm geeft en u goed past. Het eerste dat u moet doen, is een beha dragen die u helpt de vlakheid van uw borst te verbergen. Je moet een beha dragen die een beetje strak zit. Draag ook geen kleding met een wijde halslijn.Lavenus biedt een oplossing voor het kiezen van de juiste top.

Peervormig

Als je peervormig bent, dan pas je gemakkelijk in de zandlopervorm. Meestal zullen de meisjes met een peervormig lichaam het moeilijk vinden om tops te vinden die in een maat passen die bij hun lichaam past.

Je moet de top dragen die lang genoeg is om je hele borst te bedekken. Draag geen topjes met een lage halslijn, want dan lijken je borsten groter.

Zandloper

Als je een zandlopervorm hebt, ben je in een betere positie om de juiste top te vinden. Je kunt ook de perfecte top voor je lichaam vinden als je niet te mager bent en een grotere buste hebt.

Appelvormig

Als je een appelvorm hebt, zal het moeilijk zijn om een goede top te vinden die je figuur flatteert. Je moet dus een kleine top nemen en deze langer maken. Je moet een top dragen die los zit en een hogere halslijn heeft.

Hier ga ik de eenvoudige tips met je delen om de juiste top te kiezen op basis van je lichaam.

Stof

De stof van de top is erg belangrijk. U moet de stof kiezen die zacht en rekbaar is en perfect past bij uw lichaam.

Fit

Als je een grotere lichaamslengte hebt, moet je een top kopen die is ontworpen op basis van je lichaamstype.

Mouwen

Mouwen zijn het belangrijkste onderdeel van een top. De mouwen moeten lang genoeg zijn om je armen volledig te bedekken.

Nek

Je nek is het belangrijkste deel van je lichaam, dus je moet ervoor zorgen dat de halslijn van je topje niet te laag of te hoog is.

Je kunt gemakkelijk de juiste top voor jouw lichaam kiezen, maar het is aan te raden om je aan een bepaald type top te houden.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these