Hoe u de juiste kleding kiest voor een leuke reis naar het buitenland

Veel locals kunnen toeristen tijdens hun bezoek gemakkelijk herkennen: ze dragen slippers of rubberen schoenen, dragen heuptasjes of grote rugzakken, hebben camera’s bij hun handen en lijken te zijn vergeten hoe ze zich moeten kleden. Hoewel het ideaal is om comfortabel te blijven tijdens het reizen, kan het bezoeken van steden, vooral in Europa, erg lastig zijn op het gebied van mode. Je wilt het gevoel hebben dat je je kunt verstoppen in een zee van locals en niet de aandacht trekt. Als u van stad naar stad of van land naar land reist, loont het om een of meer van deze essentiële modeartikelen voor op reis te hebben om een geslaagde reis in stijl te garanderen.

Europa-Jeans zijn geen slechte optie als je er casual uit wilt zien, maar het staat ook leuk als je er een lichtgewicht overhemd en een single-breasted jasje overheen kunt dragen. Lage tot halfhoge sneakers zijn geweldige casual opties als je door de straten of Rome of Florence wilt lopen. In Parijs zou een chique en stijlvolle uitstraling veel betekenen voor de lokale bevolking. Ze vertellen je misschien niet aan de buitenkant dat je er lelijk uitziet op je slippers, maar feit is: dat zouden ze wel doen. Voor populaire Europese steden zal het dragen van een mooie broek of spijkerbroek, overhemden en t-shirts over een blazer, en een mooi paar leren schoenen of sneakers je look zeker minder toeristisch en keuriger maken. Deze onmisbare fashion items voor op reis zijn ideaal als je er casual, chic en niet te stereotiep uit wilt zien

Azië – Vochtigheid en hitte zijn vanzelfsprekend in Aziatische landen, vooral in Zuidoost-Azië, dus de essentiële modeartikelen voor op reis zijn korte broeken en t-shirts of mouwloze topjes, maar vergeet niet dat je ook binnen zult blijven en dus is het dragen van laagjes een goede keuze. strategie. Een eenvoudig jasje is voldoende. Met ongevoerde blazers zie je er net iets verzorgder uit, maar een simpel jasje over een T-shirt en broek zou je gemakkelijk passen in drukke steden als Manilla, Singapore of Bangkok. Terwijl andere steden zoals Korea, Japan en Peking vrij koeler kunnen zijn dan andere bestemmingen in Azië, is het nog steeds ideaal om je outfits in laagjes te dragen, zodat je een jas kunt uittrekken als je het buiten warm krijgt of hem terug kunt dragen als de airconditioning te hoog staat in de Mall, wat ook gebruikelijk is in Hong Kong.

Pak altijd de essentiële modeartikelen voor reizen in op basis van uw reisschema. Deze lijst is alleen ideaal voor een standaard citytrip waarbij de temperaturen binnen en buiten flink verschillen. Voor avonturiers zal je outfit zeker variëren, meer gericht op items die niet constant gewassen en onderhouden hoeven te worden.

Mode en reizen zijn met elkaar verbonden. Ontdek de essentiële modeartikelen voor op reis en ontdek hoe je er modieus en stijlvol uitziet, passend bij je bestemming. U kunt onze website bezoeken om Mi Piace Dames kleding te kopen

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these