Meerdaagse Krugerpark Safarireis In Open 4×4 Auto – Zuid

Soorten safari reizen in Zuid-Afrika Zit jij met je gedachten al door een verrekijker te turen op zoek naar de kleurrijkste vogels en jagende leeuwen in het Krugerpark? Voordat je in Zuid-Afrika op safari gaat, is het handig rekening te houden met een aantal praktische zaken. Te beginnen bij je reisgenoten.

Of zit je liever met je eigen gezin of vrienden te hobbelen in een 4WD? Kies dan voor een private game drive. ‘S Avonds kom je tot rust in een luxe resort midden in de natuur of slaap je in een eenvoudige lodge. Ben je avontuurlijk ingesteld? Ga op kampeersafari! Na een enerverende dag in het Krugerpark zet je de tent op en maak je een kampvuur.

Maar pak wel een extra dikke trui in als je gaat kamperen. Waar je overdag puffend in de jeep zit terwijl het zweet van je hoofd gutst, is het ’s nachts verraderlijk koud. Ook niet overbodig is een pet of hoed om de hoogstaande zon overdag uit je gezicht te halen.

Over Een Safari In Het Krugerpark In Zuid-afrika

Beste reistijd voor een safari in Zuid-Afrika Als je eenmaal besloten hebt op safari te gaan in Zuid-Afrika, is het wel zo fijn als de weersomstandigheden ook optimaal zijn. De beste reistijd is dan ook in de maanden juni tot en met augustus. Ondanks dat het dan officieel winter is in Zuid-Afrika, is het alsnog heel aangenaam.

Zelf zit je niet puffend en zwetend in de 4WD én de dieren laten zich ook sneller zien. Ze hebben minder beschutting van de bladeren, zijn genoodzaakt naar drinkplaatsen te komen én zijn actiever door de koelere temperaturen. Win-win situatie dus. Kan jij niet wachten om op safari in Zuid-Afrika te gaan? Bekijk hieronder alle aanbiedingen van reisorganisaties en voor je het weet sta je oog in oog met de Big Five.

Leeuw is erg nieuwsgierig en komt dicht bij de auto van bezoekers aan Krugerpark in Zuid-AfrikaAlternatief Voor Krugerpark reizen

 

Vandaag kom je aan in Zuid-Afrika. We organiseren een waarbij je welkom wordt geheten en een met je overhandigt krijgt. Het tijdstip en locatie van deze M&G is afhankelijk van je aankomsttijd en het programma van de volgende dag: – Land je ‘s avonds (met een KLM vlucht) en heb je morgenochtend een vol programma, dan vindt de M&G vanavond op de luchthaven plaats.

Combi-reis Zuid-afrika Kruger Park En Mozambique Duiken En

In Pretoria is het of het interessant. Je krijgt inzicht in de geschiedenis en de ontberingen van de blanke pioniers. Zuid-Afrika heeft een complexe geschiedenis en wij vonden het zelf bere-interessant om dit van verschillende perspectieven te bekijken. Afstand: ± 50 km.

Het Krugerpark is grenzeloos goed Samen met de aangrenzende particuliere wildreservaten herbergt het Krugerpark het meeste wild van Zuid-Afrika. Daarbij wordt het park groter en ontwikkelt het zich in het minder bekende noorden van Zuid-Afrika, als deel van het Great Limpopo Transfrontier Park, met aangrenzende parken in Mozambique en Zimbabwe.

In drie dagen rijdt u op uw gemak het hele park door en profiteert u van schone, comfortabele kampeerplekken (restcamps) om te overnachten. De meeste reizigers blijven in het zuidelijke gedeelte van het park. Dit gebied is het meest vruchtbaar, er loopt veel wild rond de Lower Sabie Road. Skukuza is een van de grootste kampeerplekken, compleet met supermarkt, winkels en een informatiecentrum en de Nkuhlu-picknickplaats met zijn ronddartelende apen is ideaal voor een pauze.

Beste Reistijd Krugerpark: Big Five, Vogels En Baby Impala’s

Die laatste groep moet zeker het Kruger National Park doorkruisen om op de Pafuri-picknickplek met verrekijker in de aanslag de bontgekleurde hemel af te speuren. Bekijk onze accomodaties in het Krugerpark. Wat is de beste tijd om naar het Kurgerpark te gaan? Het Kruger National Park verbindt alle kampeerplekken, drinkplaatsen en uitkijkplaatsen door een uitstekend wegennet, maar het blijft een ongerept natuurpark.

Die prachtige vegetatie in de lente en zomer (oktober tot maart) maakt het speuren naar dieren wel wat moeilijker. Beste tijd om wilde dieren te spotten is in de kale, droge winter (juli tot september). Dan verzamelen de beesten vaak rond een drinkplaats en is de vegetatie schaarser. Parkwachten (rangers) kunnen u natuurlijk makkelijker op de flora en fauna wijzen: safariritten en wandeltochten worden dan ook dagelijks georganiseerd.

Ook de reptielen van het Khamai Reptile Park en het dierenverzoringscentrum Moholoholo Rehabilitation Centre zijn de moeite waard. Een bezoek aan het Kruger National Park en zijn omgeving is een ervaring die zijn weerga niet kent.

Over Een Safari In Het Krugerpark In Zuid-afrika

EEN ONVERGETELIJKE ERVARING Het is erg leuk om met je eigen auto op safari te gaan in het Krugerpark. De spanning en het niet weten wat er achter de bush schuilgaat maakt het een eindeloze speurtocht naar wilde dieren. Het is zeker niet gevaarlijk om met je eigen auto op safari te gaan, mits je de regels in acht neemt.

Vanaf de vakantiehuizen van Homes of Africa ben je in 40 minuten in het park en kun je eenvoudig een self drive van één dag ondernemen. Wanneer je zelf op safari gaat zul je altijd wilde dieren zien. In het park leven ongeveer 90. 000 impala’s en 12 – accomodation near the Kruger park. 000 olifanten, de kans dat je één van deze dieren tegenkomt is dus aanzienlijk groot.

De kans dat je de Big 5 in een dag zult zien is aanwezig maar zeker niet groot, op safari in het Krugerpark blijft een kwestie van geduld en goed zoeken, en natuurlijk een beetje geluk! .

Kruger Park Zuid-afrika

Droomt u van een onvergetelijke familievakantie? Of denkt u misschien aan het soort huwelijksreis waar dromen van zijn gemaakt? Het Kruger National Park, gelegen in het noordoostelijke deel van Zuid-Afrika in de provincies Limpopo en Mpumalanga, is het oudste, langst gevestigde wildlife park in Afrika. Het zien van de natuur van Zuid-Afrika is altijd al een reden om onze lodge te bezoeken nabij Hoedspruit.

Kruger Park, een van Afrika’s meest bekende parken Ontdek het echte Afrika in het beroemde Kruger Nationaal Park. Spot de big 5 tijdens een spectaculaire wildlife safari en kom tot rust in een van de vele accommodaties in het park. Het Kruger Park is het bekendste en grootste park van Zuid-Afrika.

Van een bush camp tot een luxe lodge. Tijdens je verblijf in een van de vele accommodaties spot je ongetwijfeld een deel van ‘the big 5’. In het Kruger Park kan je lekker relaxen maar er ook op uit voor een gave safari. Wat kan ik er doen? Het Kruger park is het grootste park in Zuid-Afrika met een grote variatie aan wildlife.

Krugerpark Safari Luxe Lodges – Kruger Park Safaris Vakantie

Je zal opzoek gaan naar de “Big 5”: Luipaard, leeuw, olifant, neushoorn en een buffel. Natuurlijk zal je ook veel meer andere dieren tegenkomen tijdens je indrukwekkende safari. Er zijn natuurlijk ook andere activiteiten in het park. Mountainbiken, wandelroutes door de Afrikaanse bossen, kamperen buiten de echte kampen. Ook kan je een 4×4 wagen huren om een korte route te maken om plekken te ontdekken die veel mensen nog nooit hebben gezien.

De ervaring in het donker zal heel anders zijn. Je ziet ook dieren die je normaal niet ziet. Hoe lang moet ik gaan? Een gemiddeld aantal dagen om het park te bezoeken is zo’n 4 a 5 dagen. Je zal dan genoeg tijd hebben om the big 5 te spotten en wat andere activiteiten te doen mocht je dit willen.

Informatie over Kruger Park in Zuid-Afrika Sable ToursWoutoftheworld.nl » Hét online reisprogramma!Op Safari in Zuid-Afrika met de camper Woutoftheworld.nl

 

Mocht je alleen “the big” willen zien, dan zal 3 dagen genoeg zijn om veel van het park te zien. Wist je dat? Het Kruger park zo’n 2. 000.000 hectare groot is? Dit is bijna even groot als heel België! Het Kruger park het thuis is van zo’n 12. 000 olifanten, 18.

Beste Reistijd Zuid-afrika? Meer Over Weer En Fauna

Wat is de beste reistijd? De beste tijd om een bezoek te brengen aan het Kruger park is van juni tot en met augustus. Dan is het in Zuid-Afrika namelijk winter. De temperatuur is dan nog steeds aangenaam, rond de 25 graden overdag. ’s Avonds kan het behoorlijk afkoelen. In de winter regent het niet veel in het Kruger Park.

Dit maakt het spotten dan ook een stukje makkelijker. Hoe kom ik er? Er zijn verschillende mogelijkheden om naar het Kruger Park te komen. Zowel vliegen als rijden is mogelijk. Het is mogelijk om een vlucht naar het Krugerpark te boeken vanaf Johannesburg, Kaapstad en Durban. Je doet er dan ongeveer 3 uur over.

20 daagse privé reis Vanaf € 1329,- p. p. excl. vlucht Onze Tanja helpt jou je ideale reis samen te stellen. Zij woont in Zuid-Afrika en geeft haar insider tips. ZIj kan je het beste advies geven over… 13 daagse privé reis Vanaf € 1049,- p. p. incl. vlucht Ik zie, ik zie wat jij niet ziet, en het is een..? En wie ziet hem het eerst? Die olifant bij het water of die slapende leeuw onder de boom? En is…

Return Africa Pafuri Camp – Hotel Kruger Zuid-afrika

17 daagse privé reis Vanaf € 1687,- p. p. excl. vlucht Het begin van deze reis staat volledig in het teken van de Big five. In 17 dagen ga je vanaf J’burg naar diverse plekken om op zoek te gaan naar de… 13 daagse privé reis Vanaf € 1559,- p.

Natuurlijk kent iedereen het Kruger Park in Zuid-Afrika (ook gespeld als Krugerpark) en weet iedereen dat dit een van dé plekken is waar je heen moet om de mooiste safari van je leven mee te maken. Hoewel er naast een safari in het Kruger Park ook meerdere andere safariparken in Zuid Afrika zijn waar je een geweldige safari kunt meemaken, is het Kruger Park onder de vele bezoekers elk jaar weer de grote favoriet.

De Panoramische Route mag eigenlijk niet ontbreken als je op vakantie naar Zuid Afrika gaat, en al helemaal niet als je een safari in het noorden doet – de ligging van de route zo vlakbij het Kruger Park maakt het een perfecte combinatie voor een rondreis in dit deel van het land.

Op Safari Door Het Krugerpark, Egon Berendsen – Boeken

Het eerder genoemde Gods Window is een van de hoogstgelegen oerwouden van Afrika en alleen al daarom een bezoek waard, maar ook de Burke Potholes (gesteente onder de Blyde River Canyon) en de watervallen van Mpumalanga High Veld (Berlin Falls en Lisbon Falls) zijn heel erg mooi. kruger national park. Het oude mijndorpje Pelgrim’s Rest is een openluchtmuseum op zich, en ook het meest centrale dorp Graskop is een uitgelezen plek om een nacht te slapen of te lunchen tijdens het bezoek aan de Panoramische Route.”Al met al is de Panoramische Route een fantastische plek om te bezoeken, of het nou aan het begin of het eind van de reis is.

Het mooiste reisaanbod voor het Krugerpark + tips!Een mooie Route door het Krugerpark in Zuid-Afrika • dewereldreizigers.nl

 

Plus: dit is misschien wel de mooiste plek ter wereld om een hete luchtballonvlucht te doen. “Zoals gezegd is de Panorama route qua ligging ideaal te combineren met een safari in het Kruger Park. Zeker omdat je in het gebied rondom de route geen (groot) wild tegen zal komen maar vooral geniet van de natuur en de uitzichten, is het voor veel mensen een mooie combinatie met het spotten van de Big Five in het Kruger Park.

Om een echt mooie safari te hebben en zoveel mogelijk dieren te spotten, is het aan te raden om minimaal drie nachten in een lodge of luxe safaritent rondom het Kruger Park te blijven.”Een safari gaat nooit vervelen, zelfs niet bij de zoveelste game drive…Het Krugerpark is levensgroot, en grofweg op te delen in een noordelijk en een zuidelijk deel.

Beste Reistijd Krugerpark: Big Five, Vogels En Baby Impala’s

De private wildreservaten zoals Sabi Sand, Timbavati en Klaserie liggen ook in het zuidelijke gedeelte. In deze wildreservaten wordt met grote regelmaat de Big Five in één dag gespot. De lodges en kampen in deze private delen van het Kruger Park zijn niet alleen mooier, maar ook hebben de meeste lodges ervaren rangers die twee keer per dag met reizigers de wildernis in trekken, op zoek naar groot en klein wild.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these