Motorhelmrecensies

Probeer je te beslissen welke motorhelm geschikt is voor jou? Onze Motorcycle Helmet Review helpt u de juiste keuze te maken.

Als u een verhitte discussie tussen motorrijders wilt beginnen, begin dan met het praten over de wetten van de helm. Er zijn niet veel onderwerpen die meer passie zullen opwekken dan of motorrijders het recht hebben om zonder helm te rijden. Het is moeilijk om het niet eens te zijn met het feit dat motorhelmen helpen ernstig hoofdletsel te voorkomen.

Hier is een kijkje op de verschillende soorten motorhelmen die beschikbaar zijn bij Alleehelmen.nl.

Half-shell de halfschaalhelm bedekt alleen de bovenkant van je hoofd. Ze geven u de minste hoeveelheid bescherming. Veel renners houden van deze helmen om comfortabel redenen. Ze zijn waarschijnlijk het op één na beste ding om zonder helm te gaan.

Driekwart-shell Deze helmen bedekken de zijkanten van je hoofd en oren, maar laat je kin onbeschermd. Sommige van deze komen met gezichtsschilden. Sommige van de gezichtsschilden kunnen worden verhoogd of verlaagd die u een goede oogbescherming geven.

Full-face full-face helmen bedekken de rennerskin en meer van het gezicht. Deze bieden de meeste bescherming. Ze komen met beweegbare gezichtshields voor oogbescherming.

Modulaire modulaire helmen zijn volledige helmen die scharnieren op ongeveer oorniveau, zodat de hele voorkant van de helm kan worden verhoogd of verlaagd. Dit kan worden gebruikt om te praten of te drinken zonder de helm te verwijderen.

DOT en Snell welk type helm u ook kiest, zorg ervoor dat het voldoet aan de puntstandaarden. Helmfabrikanten zetten de puntsticker op de helm. Sommige helmen zijn ook Snell -gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de normen van de Snell Memorial Foundation, die sinds de jaren 1950 helmen test.

Bij het uitvoeren van een review van de motorfietshelm, moet u kijken naar de voor- en nadelen van de verschillende soorten helmen. Ik hou van het gevoel van de halve schaal, maar ik hou niet van de windruis die je krijgt tijdens het rijden met dit type helm. Ik denk dat oorstekkers daarvoor zijn.

Ik hou van de driekwart-shell voor het uitsnijden van windruis, zodat je dat geweldige Harley-geluid kunt horen. Dit type helm geeft je niet de gezichtsbescherming die je misschien wilt, maar het is cooler op die warme dagen.

De full-face is geweldig voor snelweg rijden, omdat het je de meeste bescherming geeft tegen bugs, regen, stenen en andere dingen die altijd je hoofd lijken te raken op lange snelwegreizen.

Het zou waarschijnlijk geen kwaad om een ​​paar verschillende helmen te hebben voor de verschillende soorten rijden die je doet.

Ik hoop dat deze motorhelm -review u helpt te beslissen welke helm geschikt is voor u.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these