Sim Only-abonnementen: de ultieme gids voor het kiezen van de juiste voor jou!

Wat is een sim only abonnement.

Een SIM-only abonnement is een type prepaidkaart waarmee u alleen gebruik kunt maken van de diensten van bepaalde providers, zoals mobiele netwerken en online winkels. Dit kan handig zijn als u uw kosten laag wilt houden of als u geen extra kosten wilt hebben bij het gebruik van andere providers.

Wat zijn de voordelen van een sim only abonnement?

Een van de belangrijkste voordelen van een sim-only abonnement is dat je kunt besparen op je maandelijkse gsm-rekening. Als u bijvoorbeeld een regelmatig maandelijks servicecontract bij uw provider heeft, betaalt u waarschijnlijk meer voor uw maandelijkse telefoonrekening dan iemand die een SIM-only abonnement heeft en alleen mobiele diensten gebruikt. Bovendien kan een SIM-only abonnement u helpen roamingkosten te vermijden wanneer u op reis bent, wat betekent dat u geen kosten voor het wisselen van vreemde valuta hoeft te betalen wanneer u zich in een ander land bevindt.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een sim only abonnement?

Bij het kiezen van een sim only abonnement zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. De eerste is welk type telefoon u van plan bent te gebruiken: een iPhone of Android. Als u uw simkaart in andere apparaten wilt gebruiken (zoals een laptop of smartwatch), moet u een regulier abonnement bij AT&T kiezen. Als u uw simkaart echter alleen voor uw iPhone of Android-apparaat wilt gebruiken, is de beste optie voor alleen simkaarten waarschijnlijk het AT&T Next-abonnement. Dit abonnement biedt onbeperkt praten en praten plus 3G-data voor $ 50/maand, wat goedkoper is dan de meeste reguliere abonnementen.

Een andere belangrijke factor bij het overwegen van een SIM-only abonnement is hoeveel data je gaat gebruiken. Als u bijvoorbeeld doorgaans 3G-gegevens gebruikt op uw gewone telefoon en wilt overschakelen naar de SIM-only-modus voor alleen 2G-gegevens, dan werkt het ontgrendelde AT&T Next-abonnement prima. Als u echter vaak grote hoeveelheden multimedia-inhoud downloadt of online activiteiten uitvoert waarvoor hogere snelheden nodig zijn (zoals het streamen van video), dan is het misschien beter om een krachtiger en duurder regulier abonnement bij AT&T te kiezen. U kunt reguliere abonnementen vergelijken op de website van het bedrijf of door de klantenservice te bellen.

Vergelijk SIM-only abonnementen met reguliere abonnementsopties.

Als je op zoek bent naar een alternatieve manier om geld te besparen terwijl je op vakantie bent zonder je levensstijl al te veel te veranderen, overweeg dan om over te stappen naar een sim-only abonnement van je favoriete provider. Een paar voorbeelden van bedrijven die dit soort diensten aanbieden, zijn T-Mobile US en Sprint Plus.* Deze abonnementen bieden meestal lagere maandelijkse kosten en hebben doorgaans meer functies dan standaardabonnementen (zoals onbeperkt bellen en sms’en).* Dus of u nu op zoek naar een betaalbare manier om te reizen zonder veel geld uit te geven of meer functies op zak wilt hebben, zou de overstap naar een sim-only abonnement hoog op je prioriteitenlijst moeten staan!

Sim Only-abonnementen: wat u kunt verwachten

Hoe u profiteert van de voordelen van een SIM-Only abonnement.

Sim Only-abonnementen bieden een subset van de services die beschikbaar zijn via een regulier full-service abonnement. Met andere woorden, u kunt uw SIM-kaart alleen gebruiken om toegang te krijgen tot bepaalde services, en niet alle services die worden aangeboden via een regulier, full-service abonnement zijn beschikbaar via een SIM-only abonnement.

Als u bijvoorbeeld een gewoon telefoonaccount bij Verizon heeft en dit wilt gebruiken voor bellen en sms’en op uw simkaart, kunt u dit niet doen. Evenzo, als u een AT & T-prepaidaccount hebt en deze wilt gebruiken voor oproepen en sms-berichten op uw simkaart, kunt u dit niet doen. Sommige functies die beschikbaar zijn via reguliere full-service abonnementen, zijn mogelijk nog steeds niet beschikbaar via een SIM-only abonnement. In sommige gevallen kunt u bijvoorbeeld niet bellen of gebeld worden of sms’en in de trein of het vliegtuig).

Over het algemeen is het bij het kiezen tussen verschillende soorten simkaarten (gewone vs. Sim-only) belangrijk om te overwegen hoeveel geld u gemiddeld per maand uitgeeft aan mobiele telefoondiensten en hoe vaak u toegang tot uw telefoon nodig heeft tijdens het reizen. Bekijk bovendien de functies die beschikbaar zijn in elk type abonnement voordat u een beslissing neemt.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these