Top 10 beste kaarttrucs | Leer magie

Als je bent zoals de meeste mensen, roepen de woorden ‘kaarttruc’ waarschijnlijk beelden op van goochelaars en casino’s in Las Vegas. Maar kaarttrucs zijn niet alleen voor goochelaars; ze zijn voor iedereen die een beetje plezier wil hebben. En het leren van kaarttrucs is eenvoudig! Met een beetje oefening kun je je vrienden en familie versteld doen staan ​​met een aantal fantastische wonderen. In deze blogpost tellen we de top 10 beste kaarttrucs af die je kunt leren. Dus of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, er is hier iets voor jou.

De Elmsley Count

De Elmsley Count is een van de meest essentiële kaarttrucs die elke goochelaar zou moeten leren. Deze zet, genoemd naar de maker, de Engelsman Peter Elmsley, wekt de illusie dat je een bepaald aantal kaarten telt, terwijl je in werkelijkheid een ander aantal aan het tellen bent. U kunt bijvoorbeeld vier kaarten als vijf tellen.

Deze methode is perfect om de positie van specifieke kaarten in een kaartspel te controleren of om bepaalde kaarten bij te houden terwijl je andere goocheltrucs uitvoert. De Elmsley Count is ook een belangrijk onderdeel in veel meer geavanceerde kaarttrucs. Dus als je net begint met magie, zorg er dan voor dat je deze zet eerst onder de knie hebt!

De klassieke kracht

Als je wat klassieke kaarttrucs wilt leren, zijn er een paar dingen die je moet weten. Ten eerste is de klassieke kracht een hoofdbestanddeel van kaartmagie. Het is een simpele zet waarmee je kunt bepalen welke kaart je publiek kiest. Ten tweede, oefening baart kunst. Hoe meer je een truc oefent, hoe soepeler het zal gaan als je het voor een publiek uitvoert. Tot slot, wees niet bang om je eigen persoonlijkheid aan je trucs toe te voegen. Een beetje showmanship kan je trucs een stuk leuker maken.

Met die tips in gedachten, volgen hier vijf klassieke kaarttrucs die zeker indruk zullen maken op je publiek:

1) The Three Card Monte – Dit is een klassieke drukte op straat die is veranderd in een leuke en gemakkelijke kaarttruc. Alles wat je nodig hebt zijn drie kaarten en een beetje misleiding.

2) De truc met twee kaarten – Een eenvoudige maar effectieve truc waarvoor slechts twee kaarten nodig zijn. Deze is perfect voor beginners, omdat hij gemakkelijk te leren en te beheersen is.

3) The Four Ace Trick – Een oudje maar een goodie, deze truc gebruikt vier aaskaarten om een ​​verbazingwekkend visueel effect te creëren dat je publiek zeker zal verbazen.

4) De Five Card Trick – Nog een beginnersvriendelijke truc die vijf kaarten gebruikt om een ​​visueel verbluffend effect te creëren. Deze is geweldig om te pronken met je vingervlugheid.

5) The Six Card Trick – Een iets geavanceerdere truc die zes kaarten gebruikt in plaats van

De snij diepere kracht

Als je je vrienden wilt verbazen met een paar geweldige kaarttrucs, is de Cut Deeper Force een geweldige plek om te beginnen. Deze klassieke zet is perfect voor beginners, en met een beetje oefening kun je hem vlekkeloos uitvoeren.

De Cut Deeper Force begint door je toeschouwer een kaart uit de stapel te laten kiezen. Zodra ze hun kaart hebben gekozen, moet je ze opdringen. Om dit te doen, vraag je ze gewoon om het kaartspel in twee stapels te snijden. Zodra ze dat hebben gedaan, pak je de bovenste helft van de stapel en leg je deze voor hen op de tafel. Neem nu de onderste helft van de stapel en leg deze bovenop de eerste stapel. Dit zorgt ervoor dat hun gekozen kaart nu onderaan de stapel ligt.

Nu hoef je alleen nog maar tegen je toeschouwer te zeggen dat hij zijn kaart hardop moet noemen. Zodra ze dat hebben gedaan, kun je snel de bovenste paar kaarten doorgeven totdat je hun kaart vindt. Als je hun kaart hebt gevonden, doe dan alsof je hem eruit wilt trekken, maar bedenk je en stop hem terug in de stapel. Hierdoor lijkt het alsof hun kaart er nooit was!

De Glijbaan

Ervan uitgaande dat je een inhoudssectie wilt voor een blogartikel over de beste kaarttrucs:

 1. De Glijbaan

Dit is een van de oudste en meest elementaire kaarttrucs die er zijn. Het enige wat je nodig hebt is een pak kaarten en iemand om de truc op uit te voeren. Begin door uw publiekslid te vragen een kaart uit de stapel te kiezen. Zodra ze dit hebben gedaan, zeg je dat ze de kaart aan alle anderen moeten laten zien, maar dat ze voor jou verborgen moeten blijven. Geef ze vervolgens de opdracht om de kaart terug in de stapel te leggen waar ze maar willen.

Leg nu uit dat je je waarnemingsvermogen gaat gebruiken om te proberen te bepalen wat hun kaart is. Begin door ze het kaartspel in hun hand te laten houden en goed te schudden. Als ze klaar zijn, pak je de stapel terug en begin je de kaarten een voor een door te bladeren, waarbij je doet alsof je ze allemaal nauwkeurig met je ogen scant. Stop zo nu en dan op een kaart en zeg iets als “hmm, is dit jouw kaart?” of “zou dit het kunnen zijn?”. Natuurlijk, op welke kaart je ook stopt, ze zullen altijd nee zeggen.

Vraag ze ten slotte, nadat ze lijken op te geven, nog een laatste keer of ze zeker zijn van hun gekozen kaart. Op dit moment zullen ze hoogstwaarschijnlijk ja zeggen. Onthul dan gewoon hun kaart onderaan de stapel!

De dubbele ondersnijding

De dubbele undercut is een van de krachtigste kaarttrucs die je kunt leren. Het is een eenvoudige zet waarmee je kunt bepalen welke kaart door je toeschouwer wordt gekozen.

Hier is hoe ikt werkt:

 1. Begin door het spel kaarten in je niet-dominante hand te houden.
 2. Gebruik je dominante hand om het kaartspel in twee helften te snijden.
 3. Pak de bovenste helft van de stapel en plaats deze op de onderste helft. Dit wordt een “dubbele ondersnijding” genoemd.
 4. Vraag je toeschouwer nu om een ​​kaart uit de stapel te kiezen. Onthoud wat hun kaart is.
 5. Zodra ze hun kaart hebben gekozen, snijdt u de stapel opnieuw in twee helften en plaatst u de bovenste helft op de onderste helft (net zoals u deed in stap 3). Dit plaatst hun kaart in het midden van de stapel.
 6. Laat ze vervolgens de kaarten schudden zodat hun kaart ergens in de stapel verloren gaat.
  Nu, hier gebeurt de magie…
 7. Houd het spel kaarten in je niet-dominante hand en gebruik je dominante hand om door de kaarten te rommelen totdat je een geluid hoort (ook wel ‘break’ genoemd). Wanneer je dit geluid hoort, stop dan en houd beide uiteinden van de pauze vast met je vingers (zoals weergegeven in de onderstaande foto). Als je dit doet, moet hun kaart aan het ene uiteinde van het kaartspel liggen, terwijl alle andere kaarten aan het andere uiteinde van de pauze liggen.

8.

De Zarrow Shuffle

De Zarrow-shuffle is een valse schudtechniek die wordt gebruikt om de kaarten in een bepaalde volgorde te houden. Dit kan worden gebruikt om het kaartspel te stapelen, te bepalen welke kaart op welke positie ligt of om andere kaarttrucs uit te voeren.

Om de Zarrow-shuffle uit te voeren, begint u door het kaartspel in uw dominante hand te houden. Plaats je duim bovenop het dek en je middelvinger op de bodem. Uw wijsvinger en pink moeten naar buiten zijn uitgestrekt en mogen het dek niet raken.

Trek nu met je duim ongeveer de helft van de kaarten omhoog zodat ze schuin uit het kaartspel steken. Gebruik vervolgens uw middelvinger om de onderste helft van de kaarten naar beneden te duwen, zodat ze gelijk blijven met de bovenste helft van de kaarten.

Laat ten slotte de druk tegelijkertijd met uw duim en middelvinger los, zodat alle kaarten weer op hun plaats vallen. De Zarrow-shuffle is nu voltooid!

The Jokers Wild

Als je op zoek bent naar goede kaarttrucs om indruk te maken op je vrienden, zoek dan niet verder dan “The Jokers Wild”. Deze klassieke kaarttruc is perfect voor zowel beginners als ervaren goochelaars.

Dit is hoe het werkt:

Eerst heb je een pak kaarten en een joker nodig. Begin met het tonen van de joker aan je publiek en plaats deze onderaan op het kaartspel. Schud de kaarten vervolgens grondig.

Houd vervolgens de stapel in je linkerhand en plaats je rechterduim op de bovenste kaart. Zeg: “Dit is mijn voorspellingskaart.” trek vervolgens de kaart eruit en leg deze met de afbeelding naar beneden op tafel.

Begin nu met het delen van de kaarten één voor één op een stapel op tafel. Elke keer dat u een joker deelt, legt u deze apart op een aparte stapel. Ga door totdat alle kaarten zijn gedeeld.

Draai tot slot je voorspellingskaart om om te laten zien dat je de positie van de joker correct hebt voorspeld!

De Flushtration-telling

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je vrienden te verbazen, is de Flushtration Count de perfecte kaarttruc. Met een beetje oefening kun je deze klassieke goocheltruc in een mum van tijd uitvoeren.

De Flushtration Count begint met een normaal spel kaarten. Kies om te beginnen een willekeurige kaart en leg deze gedekt op tafel. Deel vervolgens drie kaarten van de bovenkant van de stapel op tafel. Deze drie kaarten vormen een rij.

Neem nu de volgende kaart van de stapel en leg deze bovenop de eerste kaart die je hebt gekozen (de gesloten kaart). Deel vervolgens nog twee kaarten van de bovenkant van de stapel op tafel. Deze twee kaarten vormen een tweede rij naast de eerste rij van drie kaarten.

Neem ten slotte de laatste kaart van de stapel en leg deze bovenop alle andere kaarten. Deze voltooide stapel kaarten wordt een pakket genoemd.

Om de Flushtration Count-goocheltruc te voltooien, onthult u eenvoudig elke kaart in elke rij, één voor één, beginnend met de rij van drie kaarten. Terwijl u elke kaart onthult, kondigt u het nummer ervan hardop aan (bijv. “Een”, “Twee”, “Drie”). Wanneer je het einde van een rij hebt bereikt, ga je verder met het onthullen van de volgende rij totdat alle kaarten zijn onthuld.

Je publiek zal versteld staan ​​als ze je zien raden welke kaart zich op welke positie bevindt

De 10-kaartendeal

De 10 Card Deal is een van de meest populaire kaarttrucs en is een geweldige manier om magie te leren. Deze truc is perfect voor beginners en kan worden uitgevoerd met een gewoon kaartspel.

Volg deze stappen om de 10 Card Deal uit te voeren:

 1. Begin met een gewoon pak kaarten in je linkerhand.
 2. Verwijder met je rechterhand de bovenste 10 kaarten van de stapel en houd ze met de afbeelding naar beneden in je handpalm.
 3. Vraag je toeschouwer om een ​​getal tussen 1 en 10 te kiezen.
 4. Zodra ze een nummer hebben gekozen, legt u zoveel kaarten met de afbeelding naar beneden voor zich op tafel.
 5. Als ze bijvoorbeeld 5 kozen, zou je 5 kaarten verdekt voor zich uitdelen.
 6. Draai nu met je linkerhand de bovenste kaart van de resterende kaarten in je stapel om. Dit wordt hun kaart. Onthoud wat deze kaart is!
 7. Deel vervolgens nog 3 kaarten met de afbeelding naar beneden op de tafel bovenop hun kaart. Dit zullen uw weggooien zijn. 8 Pak nu de rest van de kaarten uit je linkerhand en houd deze vast

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these