Typen fietsenrekken voor auto’s

Terwijl je fiets een uitstekende middelen kan zijn om van punt A naar punt B te komen, is het soms nodig om je fiets in een fietshatcher sneller naar je rijbestemming te brengen. Er zijn vier hoofdtypen fiets Naipa-montagesystemen: kofferondersteuning, dakondersteuning, hitch-ondersteuning en reflectierandbeugel. Binnen deze categorieën zijn er verschillende merken en stijlen, die in dit artikel zullen worden onderzocht.

Voordat u een soort fietsprijs kiest, is het belangrijk om de frequentie van gebruik, compatibiliteit van het voertuig te overwegen, het aantal fietsen dat transport nodig heeft en hoeveel u wilt uitgeven.

Montageborden in de kofferbak

Meestal zijn de goedkoopste fietsframesystemen ($ 50- $ 200), ingebruikte rekken ontworpen om te rusten op de achterkant van een auto-stam, terwijl de riemen u op zijn plaats verzekeren. Wapens en wiegjes houden de fiets vast om het veilig op zijn plaats te houden.

Pluspunten: deze rekken zijn uitstekend voor recreatieve fietser en kunnen in meerdere voertuigen worden gebruikt, omdat de aanpassing instelbaar is. De kofferbak gemonteerde frames zijn licht, zeer draagbaar en gemakkelijk op te slaan wanneer ze niet in gebruik zijn. Met wat oefening zijn ze gemakkelijk te monteren en uit te schakelen.

Koppeling Mount Racks

Hoewel het duurder is dan stormgemonteerde frames ($ 150 tot meer dan $ 500), zijn koppelingsrekken een uitstekende optie voor frequente gebruikers, vooral voor diegenen die meer dan drie fietsen moeten vervoeren. De koppelingsframes zijn meestal ontworpen om twee tot vijf fietsen te vervoeren. Deze rekken zijn meestal platformstijl of houderstijl opknoping, die zijn voor- en nadelen hebben.

Hangende wiegstijl: de stijl waar fietsen van het frame hangen Het voordeel van deze stijl is dat ze meestal minder duur zijn dan de stijl van het platform, het lichtere gewicht en meestal zullen ze meer ruimte aan de grond bieden. Bij het nadeel worden fietsen niet veilig bewaard en worden vaak geslingerd en zullen worden gecontacteerd met de andere fietsen in transit. U kunt kleinere abrassen op de fietsverf produceren.

Stijl van het platform: de stijl waar fietsen op een platform zitten. Het voordeel van deze stijl is dat het de gemakkelijkste en veiligste manier is om uw fietsen op te laden en ze op hun plaats te houden, en vermijdt enige schuring of schade aan fietsen. De nadelen zijn dat deze rekken over het algemeen meer kosten en een beetje zwaar en ongemakkelijk kunnen zijn om te transporteren en op te slaan wanneer ze niet in gebruik zijn.

Bij het kopen van een frame op de koppeling, controleer dan de laadcapaciteit van de tong van de haak van uw voertuig (typisch 10 procent van de capaciteit van de aanhangwagen). Afhankelijk van de koppelingsklasse kan te veel gewicht een koppeling veroorzaken om te buigen of te breken als deze niet correct is geladen. Zorg ervoor dat u uw gebruikershandleiding of haak (indien geïnstalleerd na de markt) controleert om de laadcapaciteit te bepalen.

Plafondmontage rekken

Als u het niet erg vindt om fietsen aan de bovenkant van uw voertuig te verhogen, is dit type auto fietsframe een uitstekende optie voor ernstig fietsen of enthousiast buiten vanwege de veelzijdige het kan zijn. De kosten, terwijl gematigd ($ 200 tot meer dan $ 500), kunnen hoog worden als u meerdere wiegjes begint met het toevoegen van meerdere wiegjes of als u een volledig racksysteem helemaal opnieuw moet bouwen. Veel auto’s en vrachtwagens komen uit de fabriek met rails, montagepunten of dwarsbalken om fietsenrekken te beveiligen. Voor voertuigen zonder vooraf geïnstalleerde montagepunten kunt u uw eigen gebruik van framefabrikantspecificaties “bouwen”. Beyond fietsen, plafondsrekken zijn ook ideaal voor het transporteren van het van kleine boten naar ski’s naar de laadboxen.

Pluspunten: fietsen (of andere soorten apparatuur) zijn uit de weg, die toegang verlaat zonder belemmeringen aan het interieur en de kofferbakruimte van de auto. Met een reeks bevestigingssystemen voor verschillende soorten versnellingen en voor verschillende seizoenen, is een fietsenbladplank zeer veelzijdig. Met een reeks blokkerende systemen beschikbaar is het ook een veilige optie. Fietsen bewegen of evenaren niet. Maar als u op zoek bent naar fietsdrager, kijk dan op de beste fietsendrager.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may also like these