Wat kost airco in huis

Airco kost geld. Veel geld. Hoeveel precies, is lastig te zeggen. Er zijn namelijk enorm veel verschillende aircosystemen verkrijgbaar, en elk van die varianten heeft weer andere specificaties. Zo is een mobiele airco goedkoper dan een vaste installatie, maar ook minder efficiënt. Daarnaast hangt de prijs ook af van het energielabel en de capaciteit van de airco. Gemiddeld genomen ligt de prijs tussen de 700 en 2200 euro, afhankelijk van alle bovenstaande factoren Wat kost airco in huis.

Een airconditioning in huis is populair. Niet voor niets, want het zorgt voor verkoeling in de zomer en warmte in de winter. Maar wat kost een airco precies? En waar moet je op letten als je er één aanschaft?

Airco’s zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer €200,-. Voor dat bedrag heb je al een basismodel, maar voor een optimaal resultaat is het aan te raden om te investeren in een duurdere variant. De gemiddelde prijs van een airco ligt rond de €1.000,-.

Airco in huis kost geld. Hoeveel geld precies, verschilt per situatie. De prijs van een airconditioning hangt onder andere af van het type apparaat, de grootte van de ruimte die moet worden gekoeld en of er een installateur nodig is. Gemiddeld ligt de prijs tussen de 700 en 2.000 euro.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may also like these