Wat zijn de kosten van een sedumdak?

Bent u benieuwd naar de kosten van een sedumdak? Bij NatureGreen leggen we het voor u uit! De kosten van een sedumdak hangen voornamelijk af van het soort dak dat u kiest. Bij NatureGreen bieden we bijvoorbeeld alleen extensieve groendaken aan. Dat wil zeggen, groendaken die minder onderhoud nodig hebben dan bijvoorbeeld een daktuin. Ook zijn dit daken waar een stuk minder actief gebruik van wordt gemaakt en over het algemeen niet op wordt gelopen. Daardoor is een extensief sedumdak ook een stukje goedkoper dan een intensief groen dak!

Lagere kosten met subsidie

U kunt de kosten van het sedumdak nog verder omlaag brengen door subsidie aan te vragen. In veel gemeenten in Nederland is het namelijk mogelijk om een deel van te kosten terug te krijgen! Soms gaat het zelfs wel om de helft van de kosten. Dat is natuurlijk zonde om te laten liggen. Bekijk daarom altijd goed op de site van uw gemeente wat op u van toepassing is!

Verschillende groendaksystemen

Wij hebben vier verschillende groendaksystemen, namelijk Lichtgewicht Trays, Click ’n Go Trays, Lichtgewicht Sedum en een Standaard Sedummat. De kosten van deze daken variëren, afhankelijk van de dikte van het dak en de wijze waarop deze wordt gelegd. Onze sedumtrays zijn al verkrijgbaar vanaf €45 per vierkante meter en zijn uitermate geschikt voor kleinere oppervlaktes, zoals een schuur of carport. Onze sedummatten gaan al vanaf €40 per vierkante meter en hebben weer een hogere waterbergingscapaciteit. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, bij NatureGreen hebben we een oplossing!

Bestel vandaag nog een sedumdak!

Nu u een beter overzicht heeft van de kosten van een sedumdak, kunt u een keuze gaan maken. Kiest u voor een lichtgewicht variant, of een standaard sedummat? Wilt u deze zelf aan leggen of schakelt u liever een expert in? Wat u ook kiest, bij NatureGreen helpen we u graag! Onze adviseurs kunnen u begeleiden in uw keuze en helpen met het uitzoeken van de subsidie. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these